Asker Musikkorps
ASKER MUSIKKORPS
 • Om AMK    • Aktuelt    • Pressen skrev    • AMK til tjeneste    • Medlemssider    • Våre støttespillere    • Kontakt oss    • In English    

 

 

   Aktuelt
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 1 173 922

 

 ER DU VÅR NYE DIRIGENT?

Asker Musikkorps søker ny dirigent som kan ta over korpset i løpet av sesongen 2022-2023. Korpset ønsker å bruke kommende sesong til å finne den rette for å lede AMK videre i årene framover og vi tenker derfor å dele sesongen i flere prosjekter. Vi er mest opptatt av å finne den rette personen til å lede oss i flere år og ikke så opptatt av akkurat når denne personen tar over på fast basis.

Om AMK og våre ambisjoner

Asker Musikkorps et korps som liker variasjon, både for oss selv og ikke minst overfor vårt publikum. Vi liker å gjøre ulike prosjekter, alt fra å spille i gata på 17.mai, lokale konserter og ulike spilleoppdrag til NM Janitsjar. Dette gir variasjon i repertoar og gir stadige utfordringer. Vi satser på å levere kvalitet til både publikum og musikanter i alt vi gjør.

Korpset har et veldig godt sosialt miljø som sammen med musikalsk variasjon og spennende prosjekter er en viktig årsak til at vi har vært over 50 medlemmer i over ti år nå. Vi har medlemmer fra 15-75 år, men færrest i endene av skalaen. Korpset holder et godt nivå samtidig som det er rom for alle som vil gjøre en innsats.

Korpset øver i salene i Asker kulturhus og har god økonomi, vi har det utstyret vi trenger, er veldrevet og har på alle måter ryddige driftsforhold. Vår faste øvingsdag er tirsdager.

AMK har deltatt fast i NM siden år 2000 og er klart blant de korpsene som stiller med eget mannskap der alle i korpset er med. Vi har spilt i 1. divisjon siden 2019 etter å ha vært på en reise i 3 og 2 divisjon fra 2011. Medlemmene i AMK er samstemte i at NM Janitsjar er et godt virkemiddel for å utfordre oss, jobbe med kvalitet og motivere oss til å prestere.

Vi har ikke planer om å endre kurs og mener at vår gode oppskrift er den nevnte variasjon i oppgaver og utfordringer. Det har vi vist over tid – også gjennom koronaen. Vi ønsker å fortsette med konserter som vi må jobbe mot – ting å strekke oss etter. Vi har for eksempel bevisst skiftet repertoar relativt hyppig for å ikke bli for tilbakelente. Vi må skjerpe sansene!

Hva ser vi etter hos vår nye dirigent?

Vår nye dirigent må være en som både er faglig dyktig, men også en sosial person som ønsker å være en del av oss. Du har en god grunnutdanning og noe erfaring å vise til på det nivået korpset befinner seg i dag. Vi ønsker gjerne å gi yngre dirigenter sjansen, hvis du kan se for deg noen år med oss som et av dine faste korps.

Samtidig har du ambisjoner om å utvikle oss ved å bygge videre på det mannskapet vi faktisk har. Vi har mange dyktige amatørmusikere og en dyktig og inspirerende dirigent er svært viktig for å yte både på øvelsene og mellom øvelsene.

Det sosiale er altså også viktig. Glimt i øyet og interesse for mennesker er et godt utgangspunkt for den som skal lede AMK i årene framover.

Vi er på jakt etter å engasjere en fast dirigent/musikalsk ansvarlig og ikke mange prosjektdirigenter, men på den annen side er det fullt mulig med gjestedirigenter hvis vi sammen planlegger dette i god tid.

Synes du Asker Musikkorps virker interessant så ikke la noen tid gå til spille – ta kontakt med oss for en liten prat så vi kan finne ut av om dette kan bli en match. Send oss gjerne noen ord om deg selv og spesielt hvorfor du tror du kan være et bra valg for oss i AMK!

 

Kontakt:

Harald Haarstad, leder musikkutvalg AMK
harald.haarstad@lifi.no
Tlf 970 86 085

   


Get Adobe Reader

 AMK søker dirigent Read file


 

 

 

Asker Musikkorps - Postboks 30 - 1371 Asker - www.amk.no - Org.nr: 981 400 593